Wijnhaven Wijnimport
010 485 69 00
  Direct geleverd binnen Nederland
  Strenge selectie van topwijnen
  400 topwijnen op voorraad!
  Directe verkoop in ons Wijnpakhuis

Limoncello di Fiorito wint internationale limoncello award

Limoncello di Fiorito wint internationale limoncello award2 augustus 2011 - Het Nederlandse Limoncello di Fiorito is vorige week in Londen verkozen tot één van de besten ter wereld. 'Deze high-end premium Limoncello brengt de smaak van Sicilië naar Amsterdam,' luidde het oordeel van de jury van de International Wine and Spirit Competition (IWSC). Een professionele blind tasting en een gedetailleerde analyse van de Limoncello di Fiorito, lieten er geen twijfel over bestaan: di Fiorito is een Limoncello van bijzondere kwaliteit.

"Ons bedrijf is op een bijzondere wijze ontstaan. In Nederland hadden wij bij diverse Italiaanse restaurants al meerdere malen Limoncello gedronken. Echter toen wij enige jaren geleden een bezoek brachten aan onze familie in Italië waren wij met stomheid geslagen over de kwaliteit van de Limoncello, zo verrukkelijk was het. Wat bleek het betrof hier geen gewone Limoncello, maar handgemaakte Limoncello volgens familie recept." Aldus Benno en Franco Fiorito.

Terug in Nederland besloten ze deze handgemaakte Limoncello volgens familie recept zelf te gaan maken. Eerst nog voor eigen gebruik, maar al snel verrasten ze ook vrienden en bekenden met de limoncello. En sinds vorige week ligt de hele wereld aan hun voeten.

Wij feliciteren Benno en Franco van harte met het behalen van deze prijs. Salute!

Zelf ook eens deze kwaliteits limoncello uitproberen of gewoon uw voorraad weer aanvullen? Wij verkopen deze limoncello exclusief aan horeca en particulier. Klik hier om naar de limoncello in onze webshop te gaan.